UPDATE KOLTEC nk Cup 

 

Hét evenement van 2024 voor nationale vierspanners uit binnen en buitenland. Er zijn al geluiden van menners uit het buitenland met interesse. De letters NK zorgen voor verwarring. Het kan Nico Keesman betekenen. Of Nooit Kampioen. Of Nederlands Kampioen. Dat zou leuk zijn voor deze ‘vergeten’ vierspanners. Want eigenlijk kunnen ze nooit Nederlands Kampioen worden. KNHS kampioen kan, maar NK niet. En geloof mij dat deze vierspanpaard menners alles met hun sport op hebben, er veel geld aan uit geven. Velen hebben mij al laten weten enthousiast te zijn over deze competitie. Ook de organisaties zijn enthousiast. Ze bouwen speciale ruime en snelle hindernissen. Heerlijk vinden die menners dat. Prachtig voor het publiek. De menners mogen ze alle vijf rijden. De drie beste resultaten tellen. Dit jaar zal de prijsuitreiking plaatsvinden bij Edwin van de Graaf te Ouddorp. Uiteraard geheel in stijl. De prijzenpot van 750 euro word verdeeld over die drie podiumplekken. Ik maak me trouwens sterk dat die pot nog oploopt.    

 

Internationale menners zijn bij deze van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de wedstrijden. Voor elke wedstrijd kunnen zij inschrijven en meedoen. Zij zijn echter uitgesloten van deelname aan de KOLTEC NK INDOORcup. 

 

Tot slot. Alhoewel mijn naam overal boven staat doe ik dit met een klein enthousiast team bestaande uit allrounders. Echte toppers. Voor informatie over deelneming, sponsoring,  organiseren of persberichten mag je mij contacten.  Mijn telefoonnummer is te vinden bij contact.


Het spreekt voor zich dat de parcours worden aangepast voor de vierspanners. Net als bij de wereldbekermenners zal ook hier snelheid en behendigheid voor het nodige spektakel gaan zorgen.

En laten we allemaal alvast de vierspanners attenderen op deze veelbelovende competitie. Uiteraard zijn alle reacties van enthousiastelingen, deelnemers, verenigingen en/of potentiële adverteerders welkom.