Romantische trouwkoets.

 Mooiste trouwkoets in Westfriesland.  ActieTarief.

Een romantisch huwelijk begint vanzelfsprekend met een exclusieve trouwkoets en sjieke paarden. Het hoefgetrappel op straat trekt de aandacht en het is simpelweg genieten van deze bijzondere dag.

De koetsier lacht en de paarden hinniken vrolijk. Het is een heerlijke ervaring die een gelukzalig gevoel geeft tot diep in je hart. Verliefd kijk je opzij, wat een mooie dag.  


Actietarief voor 2022. Inclusief kadootje.

Trouwkoets.
Standaard met 2 paarden en koetsier.
Actie tarief 2022                                                    €   495,00

Optie: Bloemarrangementen.
Drie stuks (spatborden en achterzijde)    €    115,00

Algemeen.
 Actietarief 2022 is alléén geldig in de gemeente Opmeer, gemeente Koggenland, Abbekerk, Wognum en Nibbixwoud. Boek op tijd, dat voorkomt teleurstellingen. Tarief gebaseerd op max 2,5 uur, uiteraard is langer bespreekbaar.

Even voorstellen

Wie is de koetsier? 

-          Monte Visser is paardenman en al decennialang Opmeers stalhouder voor trouw en rouwwerk. Daarnaast draait hij al jarenlang mee als wedstrijd-vierspanner in de top drie van Nederland met recentste hoogtepunt Nederlands Kampioen in 2018. Zijn avonturen rondom trouw en rouwwerk heeft hij opgetekend in twee vermakelijke boekjes. Ook is hij eigenaar van 123onkruidvrij.nl. een bedrijf dat parkeerterreinen, bedrijventerreinen en horecaterrassen beheert en onderhoudt. 

 

Wie zijn de paarden? 

-          Het betrouwbare tweespan voor de koets komen uit het sportteam.  Vraag gerust wie het zijn, want we hebben Doriena Bloid, Empire Bloid, Giant Bloid, Hera Bloid, Ivanhoe Bloid en Monarch Bloid. Ze zijn allemaal zelf gefokt en geboren op Zandwerven. 

 

Wat is de koets? 

-          De koets is een Vis a Vis. Dat wil zeggen voor vier personen twee aan twee tegenover elkaar. Dus uiterst comfortabele zitplaatsen met veel trouwjurk en beenruimte, desgewenst met open kap zodat men je goed kan zien.  Dat levert prachtige foto's op. 


Ons werk is onze passie, onze grootste drijfveer. Het is de reden dat we elke dag weer doen wat we doen. Ons werk daagt ons met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken.